märts 28, 2007

Once an idiot, always an idiot

Idioot olen siis mina. Ja võin end sõimata ükskõik kui palju, aega tagasi keerata ei saa. Ma pole eluski nii palju haiget saanud kui täna öösel ja nüüd viimase tunni jooksul kokku.

Ja lõppsõna pidi ka temale jääma. Minu usk inimestesse on kadunud. Kõik oli vale. Aasta aega vales elamist on enam kui küll. Samas, oma viga ka. Ma peaks juba piisavalt vana olema, et teada, et pole olemas paradiisi ja täiuslikku hingesugulast. Noh. Ta tundus peaaegu täiuslik. Ja nüüd on kõik läbi. Väga lihtne on ju üldistada, et oli vaid üks vale - kõik tunded olid teeseldud.

Ma ei suuda enam inimesi usaldada. Eriti mehi. Muudkui kordan endale: hinga sisse, hinga välja. Ma ei suuda mõista, et kõik oli vaid mäng.

Seest on nii tühi

2 kommentaari:

Maria ütles ...

Mitte, et see oleks õige aeg ja õige koht... aga paar lugu...
1) noormees jätab neiu maha. neiu nutab silmad peast. neiu kaotab lootuse, noorees juba on leidnud teise ja kolmanda ja neljanda.
neiu leidis lõpuks selle ühe ja hea ja õige. neiu on õnnelik- noormees ikka osib seda õiget.. vahest helistab veel neiule ja uurib, et ehk saaks tagasi seda kõike mis oli..
2) noormees unistab neiust kuid sel on silmi vaid teise jaoks. see teine on, aga tuntud blayboy. pealegi veel noormehe sõber. noormees näeb vaeva ja toob isegi kuu ja tähed taevast alla kuid neiu valib selle teise. jääb rasedaks ja sünnitab kuid haiglast koju toob ta juba noormees. see teine tüdines. noormees ja neiu elavad koos ja kasvatavad last. nad on õnnelikud. neiu tunnisab siiani, et ta ei tea paremat meest.
3) noormees jätab neiu maha pärast pulmi, nii umbes kaks nädalat kestis abielu. siis läheb noormees teise juurde. teise naise mees kohtub juhuslikult neiuga. mõlemad lahutavad. neiu ja mees on õnnelikud noormees ja naine läksid ammu lahku.

see valu ja paha mida sa praegu tunned on elu õppetund sulle. sa ehk kunagi hiljem mõistad seda, et miks see hea oli. see säästab sind kunagi tulevikus ehk millestki. see teeb sind tugevamaks.
praegu on valus kuid see ununeb, aga keegi ei võta sinult ära kogemust.
siis kui sul on raske saad sa teada kes on sinu tõelised sõbrad. need on inimesed kes sind kuulavad ja mõistavad ja on olemas.
ma ei usu, et sina jäid kaotjaks pooleks.
Usun, et kevad ravib kõik haavad ;)

Maria ütles ...

unustasin enne... ühe mehe süüd ei tohi laiendada teistele inimestele.
kui sa oled ühe mehe käest kuivanud roosi kingiks saanud, ei tähenda see seda, et ka kõik ülejäänud sulle vanu lilli kingivad.
Teised mehed ei pea maksma ühe lolluse eest.