mai 20, 2007

Kaisukaru efekt

Et siis eile mängisin kaisukaru Ottile, aga kõigest omal ajal...
Eile peale tööd helistasin Ottile, et mida nad teevad. Hull igatsus oli sõprade järgi. Peaaegu kaks nädalat polnud kedagi neist näinud ja imelik hakkas juba. Ma eelistan pigem seda varianti, et nad ümbritsevad mind kogu aeg, kui seda, et kedagi pole läheduses. Küll ma leian ka aja iseenda jaoks.

Igatahes, Ott oli Reijo juures päevitamas ja kutsus mind ka. Riff, vana reetur, oli läinud oma naise juurde maale. Ma siis läksin ka sinna jälle oma roosas riietuses. Muidugi, kohe tulid kommentaarid ka, et oh, missugune beibe, aga ega nad siis paha pärast... ja ega mu roosadest sukakdest jäänudki midagi järgi.

Reijo naine - Sirli - oli ka seal ja ma ei tea, miks see mind üllatas. Ju ma mõtlesin, et kuna Ott teab, et meil pole Sirliga just suurepärane klapp, siis ta hoiatab mind, aga ei. Ja võib-olla oligi hea. Seekord ta ei tundunudki eriti nõme eit olevat. Ainult mõni asi häiris, aga pole oluline.

Reijo ja Sirli juures oli veel see äge, et neil olid kolmepäevased kiisupojad. Siinkohal, pakuks ühe neist välja. Kiireim soovija saab omale. Kiisud olid nii nunnud. Üks oli juba isegi nurruma õppinud. Ja siis nende noor emme mässas nendega - hästi armas vaatepilt oli.

Nojah, eile oli tore õhtu ja mind ei tahetudki koju lasta. Ott hakkas kohe rääkima, et jaa-jaa, mida kõike me öösel teeme ja et mina olen raudselt tema kaisus. Ja mina mõtlesin, et miks ka mitte jääda - hommikul ei pea väga vara kuskil olema ka ja ma tahtsin ka koos teistega natuke häid asju juua. Niisiis, jäimegi kõik neljakesi Reijo juurde.

Teised käisid veel saunas - mina ei tahtnud, sest mul on juba aimu, kui vasakule see nendega minna võib. Ja siis kuskil kolme ajal hakkasime magama sättima. Millalgi enne vaatasime veel mingit erirõvedat pornokat, kuni mul ökk peale tuli ja ma toast lahkusin. Siis pandi mõttetu ahvifilm tagasi:D

Juhtuski nii, et Reijo ja Sirli läksid oma voodisse ja Ott käskis meile teha voodi tshintshilla tuppa - ma ei tea, kuidas seda kirjutatakse. Sry. Ja ma ei protesteerinud ka. On saanud ennegi nende sõpradega ühes voodis magatud ja mis sellest siis ikka on?

Aga me Ottiga kiusasime üksteist terve öö - tema vist mind rohkem siiski - ja magasime minimaalselt. Mina magasin vist poolteist tundi kokku, tema veidi rohkem. Ta hakkas kogu aeg norskama ja siis ma olin sunnitud ta üles ajama. Ja siis mul oli külm kogu aeg ja tal palav - mingi naiste-meeste erinevus - ja siis tema magas tekita ja mina teki all kõvasti tema kaisus. Hea turvaline tunne oli. Mulle on alati kaisus magamine meeldinud. Välja arvatud see palavus ja pidevalt juuste suhu ja silma sattumine - eriti mehele. Minul on lihtsalt valus, kui juusked teise alla jäävad.

Vahepeal hoiti mind vägisi kõvasti kinni, aga ikka oli mõnus ja turvaline tunne. Ma ei tea - ma vist usaldan oma sõpru väga. Me ei teinudki väga pahandust, kuigi hommikuks oli voodi väga sassis ja minu põsed Otti habemest ära kraabitud. Don't ask!:D Habe on lahe asi täpselt selle punktini, kus see mind kraapima hakkab.

Hommikust sõime õues ja hästi mõnus suvine oli. Mulle nii meeldivad sellised hommikud ja ma polegi väsinud, kuigi olen täiesti magamata. Ja hea tuju on ka. Nii hea tuju, et andsin Prisma parklas mingitele vene kuttidele oma telefoninumbri. Huvitav, kas see maksab mulle jälle kurjasti kätte? Loodan, et mitte.

Aga jutu point on see, et kaisukaru on hea olla. Vähemalt mulle meeldib. Soe ja hubane. Nii, et inimesed - magage kaisus võimaluse korral.

1 kommentaar:

Maria ütles ...

mnjaaa...