mai 11, 2007

NÜÜD võib rannahooaeg alata!

Ma sain eile ujumisriided ostetud. Sellised roosad ja mustade kontuuridega. Sädelevad liblikad on ka ühe rinna ja pepu peal. Öelge nüüd kõik koos: aaaaaaaw.

Eile juhtus üks lahe asi veel. Käisin õhtul Reijoga linna peal ja pärast otsustasime jalutada võimalikult kaua kodu poole, ilma et ka viimasest bussist maha jääks. Jõudsime Viru väljakult Kadrioru keskuseni, aga tee peal tegi Reijo ühe väga super ägeda avastuse. Nimelt sõidutee kõrval mururibal vedeles mingi suuremat sorti karp.

Mina sellele erilist tähelepanu ei pööranud, aga tema läks kohe kiskuma ja uurima, millega tegu. Ja õigesti tegi, et läks. Ta sai tuttuute profi hokiuiskude omanikuks. Kusjuures number oli ka paras. Ma siiani imestan, kust need sinna said. Kukkusid taevast alla või? Ei tea. Tegelikult peaks Reijo need politseisse viima, aga isegi mina vist poleks nii tubli. Hull vedamine või mis!?

Eurokast niipalju, et möga oli. M.Ö.G.A! Välja arvatud Ungari bluesilik laul. See meeldis mulle tõsiselt. Kõik muu oli mingi mambojambo ja ma ei saanud aru, milleks üldse sellele eetriaega raisata.

Muidugi, Gerlist oli kahju. Tal polnud seal kaugeltki kõige kehvem laul. Võib-olla tõesti me elame valel maal?

Täna nägin Matut jälle ja siis oli Klubi hooaja lõpetamine. Tegime Mari-Anni imeilusas uues kodus muffineid ja siis sõime, kuni lõhki minemiseni. Väga väga tore oli. Tegime soenguid ja meike ka üksteisele ja pärast vaatasime filmi Love Actually, mis on siiani üks mu lemmikfilmidest, kuigi ega ma seda enam eriti ei mäleta ja näinud olen ka tervenisti vist vaid korra. Lihtsalt nii tugeva positiivse emotsiooni jättis kunagi.

Täna lootsin ka lõpuni näha, aga kuna ühe tüdruku ema kardab tema pärast hetkel väga seoses kogu selle Eesti-Vene kammajjaaga, siis lubasin ta koju ära tuua ja siis poole filmi pealt ta pidigi ära minema. Kahju. Aga küll jõuab teinekordki seda vaadata.

Homme on ka midagi toredat, ma usun. Meile tehti üleskutse oma maja ümbrust koristama tulla homme kell 12. Mina plaanin küll minna. Tore oleks, kui mõni sõber ka seltsiks tuleks, aga need, kes tuleksid, on kõik homme mingil võistlusel Tallinnast väljas. Igatahes, ootan.

3 kommentaari:

Martini Bianco ütles ...

see laul on innocence avril lavigne'ilt. :) ma armastan seda ka :)

Mia ütles ...

Yean:D Leidsin üles paar minutit peale seda, kui küsisin ja nüüd on omal ka olemas. Ja mida selleks vaja oli? Vaadata paar posti tagasi. Tahtsin kirjutada sle su oma blogisse, aga enam ei saa ligi. Läksid häbelikuks?

Martini Bianco ütles ...

ei, lihtsalt, tuttavad, tegelikult halvad tuttavad, on hakanud lugema. anna mulle oma e-mail ja saad ka lugeda :)