mai 07, 2007

Nii üht kui teist südamelt

Kõigepealt üks naljakas seik veel seoses eilse grillimisega. Nimelt me sõime juba vardasse aetud loomaliha jogurtikastmes ja poisid sõid vist kaks korda nii palju, kui mina. Ühel hetkel ma näitasin neile ühte ilusat kandilist tükki oma vardal ja järsku Ott tuli lähemale. Ma mõtlesin, et ta tahab ampsu või halvemal juhul rebib terve tüki vardalt ära, aga ei. Ta tegi midagi hoopis üllatavat. Ta andis mu lihatükile musi:D Ma vaatasin vist väga kaua lolli näoga talle otsa siis. No kammoon. Kes annab lihale musi? Mul polnud sellist varasemat kogemust.

Ülost räägin ka, sest see eelmine viimane kord ei jäänud siiski viimaseks. Ta avastas mu jälle. Ja nüüd helistab päeval ja ööl. Juba kolm ööd järjest on mind ebanormaalsel kellaajal üles aetud. Ma ei tea, mida teha. Numbri vahetamine põhjustaks mulle liiga palju jamasid, sest mul on algusest peale sama number olnud ja kõik teavad seda. Any advice?

Tänasest olen jälle Tartus. Kuidagi võõras on. Nii omas kodus kui linna peal. Üks ebameeldiv üllatus ootas mind ka ees - meie dushiruum on out of order, sest me uputasime all olevat kohvikut. Lubati kõik nädala jooksul korda teha, aga selle aja peale saab minust vastik haisukoll ju.

Aga nüüd ma lähen ja teen vähemalt nägu, et ma õpin. Tsau!

2 kommentaari:

Maria ütles ...

Esiteks vali selle ülo number ja pane talle helinaks vaikus. Teiseks küsi oma telefoni operaatorilt et kas on võimalik ühte numbrit ära blokeerida.

Mia ütles ...

Seda blokeerimisevärk juba uurisin ja ei saa ning operaatorit ei tahaks ka vahetada. Aga selle helina asja proovin ära küll. Aitäh.