juuni 16, 2007

NÜÜD siis avastad, et ma olen ilus?

Kuna mul oli vaja saada rahvas rääkima, aga mitte ainult siuksed, kel iga naist nähes suunurgast ila tilgub, siis valisin väga kaua riietust ja ei tea siiani, kui õige otsuse tegin. Valisin tumeda miniseeliku, bikiinitopi ja ilusa jaki sinna peale. See tundus piisavalt seksikas ja samas soliidne, et võimalikult suurt hulka inimesi ligi tõmmata või vähemalt paigal hoida, aga sellel oli miinuseid ka.

Jäib bussist maha ja pidin teise bussiga ning läbi metsa koju tulema. Juba bussi oodates hakaks üks minust neli korda vanem prantslane ilma igasuguse valehäbita mind vaatama ja jutustama ja läbi metsa jalutades, hakkas ka üks tölpa külge ning käskis mul ilus olla. Lubasin üritada.

Aga kõige parem oli see koht, kus põrkasin Terminalis kokku ühe vana tuttavaga - NK Mardiga, kes on iseenesest üsna kena poiss, aga keda ma tükk aega maa alla needsin, sest ühel mänguõhtul, mida mina korraldasin, otsustasin ta valida vabatahtlikuks ja terve eelneva päeva ärritasin teda ega öelnud, milleks täpselt teda vaja on.

Ja vaja oli mänguks, kus silitan pool seksuaalse alatooniga oma kätt ja küsin talt, mis see on ning mida sellega teha saab enne, kui selle talle kaela viskan. Selge see, et ma liikusin talle kogu aeg aina lähemale ja lõpuks olid minu jalad ka tal süles ja kui mänguga huulteosani jõudsin, siis ta läks nii paanikasse, et tõusis püsti ja hakaks eest ära jooksma, võttis isegi harjavarre kaitseks.

Ma solvusin täiega ära, sest see oli lihtsalt nõme ja lõppude lõpuks ju ainult mäng. Ega püant polnudki musi. Ma pidin lihtsalt seda lollakat häält tegema, mis tuleb siis, kui sõrmega üle huulte korduvalt rullid ja Prrrr samal ajal ütled. Ma siis põdesin ikka nii kaua, et tundus lahe inimene ja tegelt on siuek tropp.

Tema aga käitus minuga edaspidi jälle nii, nagu midagi poleks juhtunudki ja mina arvasin kogu aeg, et ta peab mind eriti koledaks või midagi. Võib-olla pidaski. Aga täna oli küll fun vaadata, kuidas ta pilk kiiresti edasi-tagasi üle minu käis. Ma ei hakanud ümber pöörama, et näha, kaua ta mind jõllitas, aga tuju tegi heaks küll. Paras. Äkki nüüd saab aru, kui loll ta oli? Metsik kahjurõõm stiilis: vaata-vaata. See on ka kõik, mida sa minu poolt saad.

4 kommentaari:

naistesebija ütles ...

probleem on. vaata oma blogi mõnel suurema resolutsiooniga monitoril, nii et leht on üle ekraani suureks tehtud, siis näed. pool teksti on selle roosa tausta peal ja pool on valge peal. suht raske lugeda kahjuks. aga lahe lugu:) kutt sulle ju meeldis, a mis teha. äkki ta on süütu või pole enne suudelnud. need tavaliselt reageerivad sedasi lollilt. ma ise tegin kunagi samamoodi.

Mia ütles ...

No selle resolutsiooniga ei oska ma midagi teha. Kui oskad õpetada või viitsid ise korda teha, siis pln. Minu arvutites näitab täiesti normaalselt, aga olen enne ka kuulnud probleemidest jah. Aga kuti kohta... no ta oli lihtsalt nunnu ja tundus selline pealehakkaja, kes ei ehmata iga liigutuse peale. Aga kle... s*tta kah temaga.

naistesebija ütles ...

veame kihla, et ta pole enne kedagi suudelnud. nende jaoks, kes pole enne kunagi suudelnud, on see esimene suudlus üks hiiglama püha värk, seal peol ta aga arvas, et nüüd sa hakkadki teda suudlema (ja kust ta olekski võinud midagi muud teada) või isegi kui ta selles kindel polnud, siis ta ei saanud ometi sellega riskida, et ta esimene suudlus tuleb sedasi lambist mingil peol kellegi võõraga. praegu sa muidugi mõtled, et küll on jobu ja põdeja, aga vaata seda sellise süütu poisi seisukohalt, siis äkki saad temast natuke paremini aru.

pealegi, nüüd ta on seda mõtet sinuga suudlemisest juba mingi miljon korda peast läbi seedinud. ja et ta sind vahib, see tähendab, et see mõte on talle meeldima hakanud - st sina oled talle meeldima hakanud.

ma küll soovitan, et missa tast ikka piinad, tee see asi ära. eks ta on seesama nunnu ja muidu pealehakkaja nagu ennegi, lihtsalt tal oli nii püha värk selle esimese suudlusega, et ta polnud selleks valmis veel. nüüd ilmselt juba on. a muidugi arvesta sellega, et pärast seda ta armub sinusse nagu pöörane. no tegelt on ta juba praegu armunud, aga siis ilmselt veel hullemini.

Mia ütles ...

:D
No kui ta tol hetkel ei olnud kedaagi suudelnud, siis ei olnud. Mina teda enam ei taha. Ei tahtnud siis ka muidu kui mängu jaoks. Aga ma arvan, et praegu ta oli lihtsalt väga positiivselt üllatunud - sellest eelmisest kahtlasest korrast on oma kaks aastat kindlasti möödas ja me vahepeal oleme vaid üksikud korrad kohtunud. Kes teab? Võib-olla tal ongi nüüd lubatud ainult vaadata ja unistada? Vb tal on naine ja laps? Tglt ei usu, aga siiski. Las ta jääbki mineviku tuttavaks.