veebruar 04, 2009

Playeritest ja pleikaritest

Kui paljud teist kasutavad neid sõnu? Mina kasutan rohkem viimast kui esimest, aga kumbagi mitter eriti tihti. Ometi tuleb selline liigitamine üsna loomulikult. Pikemalt mõtlemata. Aga nüüd mõtlesin enda jaoks välja, kuidas neid defineerida.

Kõik mehed tahavad salajas olla playerid. Need, kes saavad naistega mängida, aga pääsevad sellest puhta nahaga.

Pleikar on aga hoopis midagi muud. See on end ilusaks teinud tüüp, kelle puhul paistavad kavatsusd kohe välja. Jah, ilus poiss on tore üheks õhtuks, aga ma ei usu, et keegi naistest mõtlekski pleikarist kui "catch'ist" pikemas perspektiivis. Keegi ei tahagi neid kodustada. Nad on just for fun. Aga pleikarid ise on enda üle uhked, et vaat' kus nemad alles murravad. Naised aga mängivad nad üle, sest nad tahavadki lasta end murda. Korraks. Või ise murda. Mõni pleikar võib ju ka olla väljakutse. Tema tähelepanu võita see tähendab...

Playerite olemus ei paista (nii kohe välja). Nende välimus ei reeda neid. Ja iga pleikar tahaks tegelikult olla player. Tõenäoliselt oma arust ongi. Player aga suudabki tekitada naises tahtmist ta päriseks endale saada ja ära kodustada. Algul naine ei tea, milline väljakutse sellest kujuneb, aga kui ta avastab playeri tõelise loomuse ja leiab, et see mees ikkagi meeldib talle, siis pakub playeri kodustamine kindlasti oodatud väljakutset.

Noh naised. Rääkige nüüd enda kogemustest. Kuidas teil on läinud?

Ma võin küll öelda, et ma olen ise pleikareid ära kasutanud. Ja ka neid hiljem "kuivale" jätnud, nende kurvastuseks ja üllatuseks. Big boo-whooooooo. Ma ei julge veel öelda, et oleksin ühegi playeri ära kodustanud, aga ma kindlasti teen seda kunagi. Kasvõi ainult lõbu pärast. Game is on!

Kommentaare ei ole: