veebruar 20, 2009

Värsked avastused

Mehed ei tee ilusaid tegusid sellepärast, et need ilusad on. Alati on mingi tagamõte. Sry, olen hetkel kuri ja seega võib-olla teen mõnele isasele liiga. Aga see on liiga hea näide, et kirja panemata jätta. Eile Tartus tuli mulle vastu üks mees ja kinkis roosi. Aga seal oli aga. Konks. Seejärel ilmus välja silt stiilis haige laps vajab raha. Ma ei lugenud kuigi pikalt. Ütlesin, et I don't have any cash, mis on 99% ajast tõsi ja siis tüüp võttis lille tagasi. Normaalne eks. Huvitav, mitu korda see vaene roos käest kätte käis? Huvitav, kas üldse ongi mingi haige laps?

Teine huvitav avastus oli see, et mormooni mehed on palju sõbralikumad kui mormooni naised. Ma võiksin ju väita, et asi on seksuaalsuses ja mormooni naised lihtsalt ei pea mind pooltki nii seksikaks kui mehed, aga ma ei tea ju tegelikult, milles asi on; miks mehed ütlevad "tere" ja naised mitte või kas selle usulahu esindajad üldse seksile mõelda tohivad. Nojah, mõtteid nagunii keelata tegelikult ei saa. Lihtsalt huvitav, et need naised pole mulle kunagi sama lambist tere öelnud, kui need mehed. Ja nad on tavaliselt kenad mehed ka. Milline raiskamine...:D Ütleb patune.

Täna avastasin veel midagi. Esiteks, Ristiisa ongi hea söögikoht ja seal on ka hea teenindus. Teiseks, mitte just väga suure üllatusena selgus, et Kats samastab end elevandiga. Nii erinevad, kui nad ka tegelikkuses ei ole. Aga ta on alati end paksuks pidanud. MIlline minu mõnitamine:D Aga kinkis mulle elevandiga võtmehoidja, et alati seda nähes teda meelde tuletaksin. Väga armas kingitus iseenesest. Aitäh. Aga sa tõesti EI ole elevant. Isegi mina ei ole:D Aga ma olen päris mitmeid ka siin Eestis näinud.

Tartus oli muidu tore üle pika aja. Kuigi juhendaja on mul ikka sama vaimustav. Aga nägin Katsi nagu selgus esimest korda peale oktoobrit. Saime jõulukingitusi vahetada. Jah, lugesite õigesti. Ja saime Sandraga rämpsu süüa. Kuigi tegelikult ma seekord vist ei olnud väga oodatud külaline. Kahjuks rohkemaid tuttavaid ei näinudki. Hoopis Tallinnas põrkasin ühega kokku:D

Ja mul on uus siht jälle. Uurin välispraktika võimaluste kohta. Õigemini pilootuuring või nii on juba tehtud. Otsustasin asjale võimaluse anda. Ja endale. Ma ei taha niisama kodus passida. Vähemalt elu on jälle vastu tulnud. Ja KMi lahkumine pole mind veel töötuks jätnud. Ekspressid on enamasti fun'id. Ja mul on üks loll mõte peas. Ja on lootus, et Tema tuleb külla, mis võib olla väga tore või väga nõme. Eks näis. Ja ma sain käia üle pika aja kasutatud raamatute poes. Olen jälle õnnelikult vaene. Ahjaa. Otsin naissoost sõbrannasid:D Ma ei julge enam isaseid tülitada ideega Trafficu kontserdile minna. Ja senistel emastel on kõigil mingi vabandus. Veider.

Ja ma tean, et see on üks segane post. Ma olen isa ka segane, kui te veel ei tea.

Kommentaare ei ole: