jaanuar 13, 2007

Üks veel

Viimane tänaseks.
Tahaks veidi reaalsetest asjadest ka rääkida, kuigi on kurb.

Üks mu lapsepõlvesõber on ikka veel haiglas ja teadvusetu liiga kaugele läinud kopsupõletiku tõttu. Ta on nüüd juba üle kümne päeva lihtsalt lamanud. Aparaadid hingavad tema eest. Keegi ei tea, kas ta kuuleb meid või kus ta tegelikult on. Keegi lootust ka ei anna. Arstidki ütlevad, et tema kopsud on nii koledad.

Mul on nii kahju. Tahaks aidata kuidagi. Tore inimene ja kena poiss ON ta. Ma keeldun veel ütlemast "oli", sest ma ei taha teda veel maha kanda. Ma loodan, et ta rabeleb sellest välja. Ta on vaid 25 või sinna kanti. Tal on edukas firma ja ta saab endale lubada kõike, mida tahab. Siiski eile emaga temast rääkides tekkis mul küsimus, et kas tal ei olegi kindlat elukaaslast ja emps vastas minu üllatuseks, et tema arvab, et see poiss on gei, sest me pole kunagi isegi kuulnud mõnest tüdrukust temaga seoses.

Minu meelest kunagi ikka oli neid pruute, aga nüüd on tõesti juba ammu vaikus. Mulle tuli see mõte suure üllatusena. Ma pole ise kunagi selle peale mõelnud ja mul pole ka midagi selle vast, kui ta gei on. Lihtsalt ta oleks esimene minu päris gei tuttav. Ma tunnen ühte bi-d ka, aga tema on ka pigem selle filosoofiaga, et ükskõik kellesse ta armub. Sugu pole oluline, kuigi siiani on ta siiski vist naiste juurde jäänud.

Ma ei viitsi vaidlema hakkata gei/straight teemal. Maitse asi. Mina usun ka pigem sellesse, et inimene armastab, keda armastab ja see pole kellegi teise asi. Minu puhul on küll vist ikka nii, et mehed tõmbavad rohkem ja nii ongi kõrgemad jõud määranud, aga ma ei välista midagi. Armastus peabki olema tingimusteta.

Usun pigem bi-desse kui geidesse ja heterotesse, aga kui keegi tunneb, et tal on lihtsam omasoolisi ja ainult omasoolisi armastada või üldse, et ta on sündinud vales kehas, siis miugi poolest. Tehke nii, et te ise õnnelikud oleks.

Hea siiski, et mul (gei) venda pole, kellega meil võiks olla sarnane maitse Mr.Righti osas;)

Nüüd on tegelt ka kõik. Ma ei tahtnud üldse mingit ühiskondlikku foorumit siin algatada vaid lihtsalt rääkida vanast sõbrast, kelle pärast ma mures olen. Minu mõtted on sinuga, kallis.

Kommentaare ei ole: