jaanuar 01, 2007

Ja pisarad voolavad...

Kelle uusaasta veel vesiselt tuli?
Minu tuju rikkus täiesti ära Ragnar. Ta on saanud viimase aastaga nii kalliks inimeseks, et see, mida ta ütles, lihtsalt ajas nutma.
Ma ei hakka siin rääkima, mida ta ütles, sest see oleks tema privaatsuse rikkumine. Ütlen vaid, et ta üritas isale kätte maksta, aga ei mõelnud vist üldse sellele, palju ta sellega teistele haiget teeb.
Ma ehmatasin nii hullult, et lihtsalt istusin maas ja nutsin tükk aega. Lõpuks ajasin end ikka püsti, et viisakalt uus aasta vastu võtta, aga see juhtus nii vahetult enne südaööd, et ma ei suutnud rahuneda. Kõik mõtlesid, et kuna ma olin nii kaua kadunud, siis raudselt mul hakkas joomisest paha ja käisin öökimas. Neil oli veidi aega lõbus. Nii armas neist. Ma ei tahtnud ega saanud ju kõigile rääkida ka, mis mu tuju ära rikkus, aga suva sellest tujust. Tema on olulisem, aga ta, tobu, ei saa ise aru, mulle tundub.
Mina ei süüdista teda milleski, aga õudne oli see küll ja valus. Väga abitu tunne oli. Kui ta vähegi lähemal elaks, oleks ma otsekohe sinna tormanud, aga 80km ma ujuda ei jaksa ja raudselt poleks laeva peale uusaastaööl saanud, mitte et ma sõidugraafikut teaks. Niisiis püüdsin ennast väga täis juua, et unustada, aga asjatult. Ma jõin lõpuks 50/50 viinakokse ja viskit ja muid vastikuid jooke, aga peast ära seda ei saanud.
Kuigi mina teda ei süüdista, sest saan temast mõnes mõttes aru, olid kõik teised mu sõbrad, kellele ma rääkisin, mis viga on, väga vihased ja ütlesid, et ta on siuke jobu, et niimoodi esineb, sest ju nad said aru, et ta tegi mulle väga haiget sellega. Ma ainult loodan, et nüüd on kõik korras ja ta rohkem nii ei tee. Kui mitte enda, siis minu pärast, aga ma ei tea, kas ma olen piisavalt hea põhjus, piisavalt oluline. :(
Hetkel loodan, et olen. Ma ei tea, mida ma teeks, kui ta võtakski endalt elu. Kuidas ma edasi elaks? Ma hakkaks ennast süüdistama.
Kui kõik see välja arvata, siis aastavahetus läks päris hästi. Mul on lihtsalt väga head sõbrad.
Nüüd aga läheb hulluks õppimiseks jälle. Vaheaeg on läbi. Täna siiski viilin, sest ootame külalisi.
Bye

Kommentaare ei ole: