oktoober 25, 2007

Eriti äge november tuleb

Täna käisime lõpuks Ace of Base'i ja Enrique pileteid ostmas. Sügelesime leti taga esimestena, kuni soovitud kauba kätte saime. Käisime veel Sandra tuttavale müüjale niikaua pele, kuni ta hüperkiiresti ligutama hakkas või midagi sinna poole... Teisiti lihtsalt oleksid tühjad pihud jäänud.

Mul on nii hea meel siiani. Tuju teeb veel paremaks hommikul nähtud bänner, mille kohaselt tuleb nädala pärast Uuno sünnipäevapeole Da Buzz. Arvake kolm korda, kas ma lähen või ei? Muidugi lähen! There is no other way. Siinkohal peaksin mainima... kena noor naine otsib omale sponsorit:D ei noh, nali naljaks, ma tõesti ei tea, kust raha juurde saada kõikide soovide täitmiseks ja vajalike asjade ostmiseks.

Ostsin täna veel midagi väga väärikat ja käisin Peedu eest emale kingitust valimas. Täpsustada kahjuks enne ülehomset ei saa. Aga pean mainima, et Tartu Hiina pood Riia tänaval on väga lahe ja neil on väga VÄGA hea müüja. Ta teab, kuidas kliente kohelda.

Tänasest päevast jäi vaid üks asi puudu. Kuna mu kapistange läks katki, vedelevad mu riided juba mitu päeva Katsi voodi peal. Ja ma ei tea, mida nendega teha. Käisin täna otsimas seda jublakat, millega asja parandada saaks, aga muidugi suuuuuuuuuurtes ehitus- ja mööblipoodides seda ei ole. Huvitav, kust ma siis veel otsima peaksin? Tõsiselt. Kui me Katsiga koos jälle Tartus eksisteerima hakkame, on jama. Tegelt peaks vist Joosepilt küsima, kust tema Katsi kapi jaoks need jublakad ostis.

Õhtu oli ka lahe. Tegin Pulleritsu tunni jaoks minu jaoks vägagi motiveerivat kodutööd. Pidime nimelt kahepoolse uudise jaoks maketi tegema. Ma armastan selliseid ülesandeid. Eks näis, palju Pullerits minu versiooni armastama hakkab. Äkki kingib mulle ka raamatu? Ma tahaksin vähemalt teada, mis raamat see selline oli, mille ta Marile eelmisel nädalal kinkis. Mulle sobiks väga hästi, kui ta mulle oma õpiku kingiks. Pidin ju raamatukogu oma tagasi andma ja müügil seda enam pole ja nüüd mul ongi homseks kohustuslik kirjandus lugemata. Ving ving. Äkki ta ei löö lamajat?

Kommentaare ei ole: