oktoober 23, 2007

R2 võimuses

Hommikust! Minu kell näitab 6:58am ja olen JAH juba üleval. Müstiline? Minu meelest ka. Ma polegi vist kunagi varem sellisel kellaajal postitust kirjutanud. Täna aga algab mu hommik sellega.

Just algaski!

Mul on nimelt selline kodutöö, mille raames pean terve päeva kuulama ühte jutukeskset raadiot ja siis seda analüüsima. Spooky eks? Kusjuures R2 saatekava ei olnudki väga hirmutav. Eks näis, kuidas tegelikult on. Vahepeal on aga juhtunud palju asju, millest ma kirjutanud ei ole.

Alustan nendest, mis eelmine kord ütlemata ununesid. Nimelt, komplimentidest. vahelduseks "Sa oled märkimisväärselt ilus'atele" ja "Te olete nii kenad neiud, et olen teie pärast nõus jooma endale ette söödetud solki", sai reedel kuulda ka, et ma olen VEEL ilus ja et Mulle (mingile suvalisele vanaonule, kes Raekoja platsil vastu tuli) meeldivadki õudsad tüdrukud. Trükiviga ei olegi trükiviga vaid autori stiiliviga.

Päris lohutav oli kuulda peojärgsel hommikul kooli minnes, et onule meeldivad minusugused õudsad tüdrukud või, et olles kaotanud juba oma nooruse, on mul oht kaotada varsti ka oma ilu.

See aga ei sundinud mind veel järgmist õhtut kodus veetma. Käisime Lauraga Zavoodi avastamas ja polnud üdlse nii õudne koht, kui ma lootsin. Mulle tekitatud eelarvamused ei vastanud üldse tõele. Ma tean, et olen tunduvalt hullemates kohtades käinud, aga praegu ei tule kahjuks ükski meelde.

Zavoodis sai siis töö jaoks kokteile testitud ja ka ise veidi lõbutsetud. Seal tuli siis ka see teine kompliment ära. põhiliselt kasutasin aga nädalavahetust välja magamiseks.

Üks halb asi juhtus ka. Nimelt, mu kapi stange kukkuski lõpuks alla ja nüüd on suurem enamus mu riietest laiali Katsi voodi peal. Neid lihtsalt ei ole hetkel kuhugi panna. Nii et on hea, et Kats on Tallinnas.

Üks-kaks ülihead uudist ka. Kas te kujutate ette, et nii lühikese etteteatamisega ja kahepäevase vahega tulevad Eestisse kontserti andma Enrique Iglesias ja minu lapsepõlve ning not-so-lapsepõlve lemmikband Ace of Base. No ei ole võimalik, et ma kasvõi ühele neist minema jätaks. Ma ei ole aastaid tahtnud minna ühelegi kontserdile niiväga kui nüüd neile kahele. Ma sain luba kasuisalt laenulubaduse. Veel ei ole ühtki ideed selle tagasimaksmise kohta, aga usun, et saan kaks kordumatut elamust. Aga tagasi maksta ma kavatsen. Asi sai siski vormistatud kui laen ja mul ei ole kombeks igavesi laene võtta. Andmine on pigem rohkem minu teema. Näiteks Sandraga ei suuda me enam ammu oma rahaasju eraldada. Peaks vist kohe ühisarve tegema vms:D

Igatahes, kes veel neile kontsertidele tulemas on? Lähen homme hommikul esimese asjana pileteid ostma. Võiks nagu tuttavatega ühes naabruses istuda. Aga nüüd soovige mulle head raadiokuulamist eks. Ciao!

Kommentaare ei ole: