oktoober 29, 2007

Postitustemaraton algab siit!

Ma pole vist ligi nädal aega siia midagi kirjutanud. Pole lihtsalt jõudnud. Kujutage ette, mul on mitme päeva e-mailidki üle lugemata. Lihtsalt, esimene pool nädalast oli kool ja siis neljapäeva ööst tänase õhtuni olen olnud praktiliselt kogu ärkvel olduda aja tööl või mõnda muud moodi hõivatud. Nelja päevaga sai 45 tundi tööd tehtud. See on ju tegelikult peaaegu kuue päeva jagu ja ma ei käi üldse püsikohaga tööl, isegi poole kohaga mitte, aga hull nädal oli. Vähemalt see katab veidi mu üle igasuguse piiri läinud kulutusi.

Teemad siis:
Miks ma vihkan hommikuid?
Männi pargi teema (vt eestpoolt ka)
Laste killud
Lastest "Too mulle" mängimas
Käbide korjamine ja harjamine
Tüdrukuteõhtud Reijoga
Laste arusaam Reijost
Ehetekarp
Hull shoppamine
Vetsuralli
Arstitädi juures käimine
Katus sünna (kellega väidetavalt magasin jne)
Kaugushüpe
Väikesed terroristid
Tänavate remont

Kõigest viisteist teemat on vaja lahti kirjutada. Never mind, ma pean ju vaid kella kaheksaks kooli jõudma ja mul on vaja veel homseks kõne kirjutada ning horoskoop sisse trükkida lehe jaoks. Aga see viimane on pure fun.

Eelmine nädal oli veel sellepoolest hull, et sain vaid kahel päeval ärgata hiljem kui kell seitse ja üks neist oli ka puhas juhus. Ärge saage valesti aru. Mul ei oleks hommikute vastu mitte midagi, kui nad õhtupoole oleksid. Lihtsalt, nii õudne on ärgata kella peale. Eriti, kui väljas on veel pime. Eriti, kui ei läinud juba õhtul kell üheksa magama, mida ma kunagi ei tee. Ja homme jätkan oma varaärkamise ülinõmedat traditsiooni. Ja neljapäeval ka. Aga kolmapäeval saan veidi kauem magada. Jee. Reedel sain ka 12ni magada, sest KM tegi oma elu magamiserekordi. Ta ärkas peale mind. Ma ärkasin telefoni peale. Seitsmenda kõne siis:D See ei ole minu süü(A)

Aga nüüd uus teema ja uus post. Nii saate ise valida, mis tundub huvitav ja võite osa mu juttu üle lasta, aga ärge seda mulle tunnistage eks.

Kommentaare ei ole: