oktoober 15, 2007

Täna aeg seisab

Vähemalt Metroos. Seal on hiiglaslik seinakell. Sõna otseses mõttes seina peal on numbrid ja seierid - kell noh. Aga täna seiereid ei olnud. Järeldus: aeg seisab.

Muidu oli ka tore päev. Käisime fotograafi juures Sandra piltide järel ja siis läksime neid tagasi viima, sest piltide peal oli mingi teine sarnane blond. Huvitav, kas tema sai Sandra pildid? Sest Sandra oma pilte seal polnudki.

Seejärel läksin oma ühiskondlikku kohustust ja rõõmu täitma/saama. Laste turvakodusse. See on alati nii kurb ja tore korraga. Ei olnud tänanegi päev erandiks. Jälle uued lapsed, jälle uued rõõmud ja mured. Nad rääkisid möödaminnes ja täiesti neutraalsel toonil, et on seal, sest nende ema joob jälle või siis isa on vangis ja ema pani teadmata suunas üle piiri ajama ja jättis lapsed üksi koju. Täiesti vastutustundetud vanemad ja üllatavalt normaalsed lapsed. Üldse mitte p*rse kukkunud isendid.

Mängisime koos ja maalisime. Unustasin kõik mulle kingitud pildid maha, kahjuks. endal oli ka väga tore. Kokku möödus seal väikese pausiga kaheksa tundi ja ma oleksin kauemakski jäänud, kui Sandra poleks koju kibelenud. Nüüd ta kindlasti mõtleb, et oleks targem olnud sinna jäädagi, et vältida tõele näkku vaatamist, aga juba on hilja ja halvad uudised jõudsid kohale. Aga võib-olla ei olnudki need tegelikult halvad?

Kindlasti aga oli halb täna tarbitud suur rämpstoidu kogus.

P.S. Luguge üle-eelmist postitust koos kommentaaridega ja öelge, kas Andu on siga või on tal midagi viga? See ei saa ju heatahtlikult öeldud olla!

1 kommentaar:

seapeet ütles ...

Andu arvatavasti ei lugenud su postitust põhjalikult läbi, vaid tahtis lihtsalt jagada oma suurt rõõmu sinu ja sinu igapäevategemiste üle. Siga on rohkem minu teema, seega on Andul midagi viga ... APPI! ;)