veebruar 15, 2009

Kelleks saavad poisid, keda tüdrukud hirmutavad?

Mäletan juba kaugele minevikku jäänud klassiõhtutelt, et klassi kõige popimad poisid julgesid mõne aja möödudes tantsivate klassiõdede ringist omale paarilise valida. Ülejäänud aga a) jooksid mööda kooli koridore ringi, tehes ma-ei-tea-mida, b) ei hakanud üldse üritusele tulemagi või c) veetsid selle koolipinkide all krõpse pugides. Tegelikult oli veel paar võimalust mitte silmitsi seista võimalusega, et äkki tüdruk ütleb "ei", kui teda tantsima kutsuda. Sai seda mitte teha. Üks variant oli olla see naljamees või parim sõber, kellega tüdruk jalga puhates vestles. Teine - coolim variant - oli keerutada neiude asemel plaate.

Kahekümnedateks eluaastateks on need laua alla ronijad kuhugi ära kadunud või siis julguse kokku võtnud. Järele on jäänud alati "just friends" tüüpi naljavennad, turvamehed ja DJ-d. Ning siis need õnnelikud, kes on üles leidnud oma hingesugulase. Või vähemalt kellegi, kellega on talutav koos olla.

Aga mina tahtsin DJ-dele keskenduda, sest avastasin just, et mul on see tüüp üsna kahe silma vahele jäänud. Võib-olla erandiks on raadiomehed. Aga samas, võib-olla ka mitte. Ma ei ole küll mingi klubiloom, aga nii palju, kui ma väljas käinud olen, vaatab tavaliselt mulle selle aparaadimäe tagant vastu kas mõni ülipisike-peenike poisike, kes tundub kõiki emaseid kartvat või mõni T-särgis väga vormist väljas ja prillidega tüüp, kelle jaoks samuti need aparaadid on kui kaitsev barjäär. Vabandus, et ma ei saa ju tantsima minna. Ma teen midagi olulist. Ma ohverdan end. Ja nad mängivad tihti tõeliselt head muusikat. Aga pakun, et nad tegelikult ei naudi pidusid üldse. Nad lihtsalt peidavad end elu eest väljaspool kodu. Kas tundub loogiline? Mulle küll...

5 kommentaari:

Gerd Tarand ütles ...

No. Loogika on sul õige. Kuigi ma leidsin koolis palju andekamaid vabandusi, et ennast mitte näole anda. Loogika tõestuseks olgu asjaolu, et praegu mässan ma üritustel enamasti juhtmetega või leian mingi muu võimaluse asjalikkust teeselda. Seda DJ asja peaks proovima, kuigi tantsumuusikast ei tea ma midagi.

Maasikas ütles ...

Ma käisin just ühel peol nüüd nädalavahetusel ja tõsi, et DJ-d nagu peidaksid end sinna mixerlaua taha, kuid minu üllatuseks sel laupäeval, kui esimene DJ oli oma mängimise lõpetanud siis seisis ta tantsupõranda kõrvale ja noogutas pead teise DJ muusika rütmis. Ma ootasin, kuna ta julguse kokku võtab ja tantsima tuleb, kuid seda öö jooksul ei juhtunud :)
Aga mida te arvate DJ-dest, kes on naised? Kas nad pole sellise ägeda stiiliga ja suhtumisega?

Mia ütles ...

Gerdile: aga oled sa katsetanud, mis juhtub, kui mõnda tüdrukut tantsima kutsuda? Mina näiteks ei oska väga "ei" öelda ja mulle nii meeldib tantsida, et ma vist küll tuleks:)

Maasikale: olenemata emane olemisest unustasin tõesti oma sookaaslased siinkohal ära. Aga ma arvan, et nende puhul ei ole asi päris samamoodi. Esiteks, tüdrukud tantsivad ilma igasuguse valehäbita vabalt ka omavahel. Ja teiseks, ma ei tea ühtegi... ma ei saa nüüd öelda just koledat, aga vb siis väheatraktiivset nais-DJ-d. Aga ma ei teagi neid eriti. Neid on nii vähe ju. Ja P.S. Mulle hakkab tunduma, et käisime reedel ühel peol. Seal oli mingi samalaadne situatsioon, aga ma ei jälginud seda lõpuni.:D

Gerd Tarand ütles ...

Mia. Olen küll proovinud. Igasuguseid asju juhtub. Enamasti lõppevad need sellega, et Gerd on kuskil tantsuplatsil tütarlapsega tantsimas ja tunneb end kehvasti kuna tal on mingi ebaselge arvamus, et ta teeb iga liigutust valesti:P

Mia ütles ...

Aga siis tuleks egoga peale lennata ja väita, et tegemist oli hoopis teise liigutusega, mida tegid täiesti õigesti:D