detsember 02, 2010

Elan maal, kus Miki Hiire pildiga puuvillaseid püksikuid peetakse seksikaks pesuks

Astusin eile sisse ühte vähestest pesupoodidest, mida tean ja mille ees seekord millegipärast kamp mehi laagri sisse seadnud olid. Minu plaan oli osta midagi uut ja ilusat, sest pesu amorteerub kiiresti siin käsitsi pesemise maal.
Olen siin ennegi näinud, et poed pakuvad vaid meie mõistes lastepesu, aga poleks arvanud, et seda serveeritaksegi ilusa ja seksika pähe. Minu meelest ei ole väga mõtet kanda pesu, milles ei julge absoluutselt kõigi ees, pea püsti, ringi jalutada. No ok, vanavanemaid ei šokeeriks, aga teiste ees küll piinlik olla ei tohiks. Nii ma siis korrutasin muudkui ei ja ei uute multikakangelastega püksikute ning sportpesu peale. Pani imestama, et kas siis tõesti midagi sellist, milles naine end ilusana tunneks, ei ole.
Viimaks jõudsime hüppega teise äärmusesse – äärmiselt odava mulje jätva ööpesuni. Uurisin siis seda, aga mitte ükski ei olnud korraga ilus, seksikas ja elegantne, kuigi nad suutsid mind üllatada ühe riideribaga, mille siidisteks püksikuteks kokku sõlmida sai. Siiski prostituudi tunnused jäid ülekaalu ja kaup jäi katki.
Olen end juba nagunii higiseks punastanud kõigi tähelepanu keskpunktis, sest siin on niigi raske märkamatuks jääda ja kui siis veel pesupoodi sisse astud tavapärasest erilisemate soovidega… oi seda põnevust! Varsti jooksen vist paljalt ringi, kui kähku midagi ilusat ei leia.

Kommentaare ei ole: