juuli 27, 2010

26. juuli 2010

My services are extremely expensive, but my friendship is priceless.
Et jah. Oli pikk tööpäev. Esimesed seitse tundi olid täiesti mõttetud ja siis läks taaskord hästi kiireks. Neil vist käibki nii. Et kõike tehakse viimasel hetkel. Ja siis vaba aja arvelt. Nojah. Täna ma ei pahandanud. Saingi hea vabanduse jooga selleks korraks vahele jätta. Mitte jooga pärast. Sellepärast, et ma ei tea, kuidas ma seda inimest enam kunagi päriselt usaldama peaksin. Täiskasvanute vahel juhtub igasuguseid asju, aga vägivallaga või haavatut isendit ära kasutada ei tohi mitte kunagi.
Igatahes, pesin terve õhtu pesu. Ma vihkan pesu pesemist juba masinaga, aga käsitsi on sada korda hullem ja ma igatsen oma pesumasinat ning kodust kuivatit. Sõbrad kõik naeravad, et mis ma, loll, seda ise teen. Aga ma olen ka muidu loll ja kui ise ei teeks, siis oleks puhta vaene. Või vähemalt nii ma arvan. Äkki koos kohalikega elades ei oleks asi nii hull. Isegi ülemus küsis muuda sõnumite vahepeal, kas ma tema pesu ka peseksin, kui ta maksaks mulle? Ja siis kutsus „naljaga“ filmi vaatama. Usun, et nali sai sellest alles pärast viisakat keeldumist. Aga see selleks…
Elu on ikka huvitav ja maailm kirju. Kõige peale siit kaugest nurgast vaadates tõden seda ikka ja jälle. Aga nüüd… head ööd!

Kommentaare ei ole: