veebruar 10, 2011

25. jaanuar 2010 ehk päev täis bürokraatiat ja õudust

Uuesti ärgates oli kiire-kiire politseijaoskonda, sest ikka veel ei olnud asjaajamine mu elamisloa pärast selja taga ja hea oli, et juba enne lõunat läksime, sest selgus, et ametnikud polnud viitsinud eelmisel korral mainida, et ka enda elanike hulgast välja arvamine ning Indiast lahkumise loa saamine võtab päevi. Ma vihkan seda, kuidas siin justkui pahatahtlikult olulist informatsiooni varjatakse ning takistusi luuakse, aga no mida sa tahad riigilt, kus ka näiteks pensioni kättesaamiseks peab seda väljastavale ametnikult vaheltkasu maksma.
Õnneks on Indias peaaegu kõik võimalik, mistõttu jooksutati meid lihtsalt olematute instruktsioonidega linna teise otsa muuseas vahepeal kolinud politseijaoskonda ja tagasi mingi allkirja järele, millega kohalik komissar tunnistab, et ma pole siin pahandust teinud. Tegelikkuses aga oli see jälle vaid puhas bürokraatia, sest nad ei kontrollinud isegi kas ma elan dokumentidel märgitud aadressil või ei ja kirjutasid lihtsalt info ühest kohast teise ümber ning lasid meil allkirjastatud paberiga jälle kirjatuvisid mängida. Tegelikult aga oli meiega tegelenud onu päris tore. Lihtsalt registratuuritädi käsutas meid igasugust informatsiooni andmata istuma ja hiljem alles keegi halastas meie peale ja juhatas meid õigesse tuppa. Tädi poolest oleksime võinud sinna eeskotta vist istuma jäädagi.
Vajalikku olu muidugi ei olnud kohal, aga tema toakaaslane andis meile lahkelt tolle mobiilinumbri, millele helistate selgus, et ta peaks viieteist minuti pärast laekuma ja meie saime teda kellegi piinamishelide saatel oodata. Mina olin muidugi vastikusest külma higiga kaetud, sest üks asi on teistelt kuulda, et peksmine on siin üks politsei tavalisemaid uurimismeetodeid ja teine sellega ise lähedalt kokku puutuda. Sain ka millelegi gujaratikeelsele alla kirjutada ja siis tormasime jaoskonnast välja kiiruga lõunasöögikraami ostma.
Ka lihapoes sain seekord veidi õudusest võdiseda, sest seekord oli poe kõrval elusaid kanu täis auto ja teised vaatasid puurides pealt, kuidas nende sõpru ja sugulasi nülitakse. Üsna õudne oli seal meie tellitud kanatükke oodata, vaadata, kuidas müügimehed veriseid käsi ja nuge vastu seina puhtaks pühivaid ja seda haisu kannatada, aga teisest küljest – saime vähemalt värsket liha.
Mul on lihtsalt kahju, et ei tulnud meelde mõnel eelneval korral, kui kaamera kaasas oli, pilti teha sellest, kuidas mehed seal avatud ruumis puupakkude peal linde lahti lõhuvad ja siis kohe kauba soovijale kilekotti pakuvad. Aga see peaks veel olema linna kõige parem ja kontrollitum asutus. H lubas õnneks tulevikus mulle selle vaatepildi jäädvustada ka ja mul on kahju, et ei õnnestunud pedant-arstitädi Sandrat sinna viia.
Viimaks ajasime veel linna pealt mune taga ja siis tormasime koju Sandrat igavusest päästma ning lõunat valmistama. Aega-mööda jõudsid kõik sõbrad ka sinna. Muidu oleks vist Sandral väga igav olnud. Arvutiga või ilma. Meil oli veel tõeliselt naljakas eesti keele tund, kui Harsh küsis, kuidas eesti keeles „yes“ on ja siis väga õige intonatsiooniga eestipärast seksi imiteeris. Õpetasime siis talle ka sõna „veel“ selgeks ja enam ei suuda vist mitte kunagi neid kahte sõna kuuldes/öeldes mitte muigama hakata. Harsh kasutas veel võimalust mind habemeajamisvahuga kokku määrida ja siis tegime viimase eduka tiiru politseijaoskonda lahkumisloa järele.
Õhtul tahtsin võtta rahulikult. Omade inimestega. Nii kitsas ringis kui võimalik. Teadsin ju küll, et tõenäoliselt tulevad mõned sõbrad veel viimast korda the hocolate Room’i meiega, aga enne seda ei tahtnud küll kellelegi silma vaadata. Saurabh ei suutnud juba päeval linnas kokku põrgates minuga normaalselt rääkida ja mina ei teadnud, kuhu oma silmi peita. Harshile head aega ütlemine oli juba üksi talumatult raske. Aga siis saabus minu jaoks ootamatult Ninnu meile. Üritasin küll game face’i hoida, aga siis hakkas Harsh jälle „Nothing at all’i“ mängima, mida tal on viimasel ajal kombeks mulle pühendada ja põgenesin toast ära enne, kui pisarad paistma oleksid hakanud. Läksin alla tühja tuppa iseendaga võitlema.
Mingil hetkel teised siiski avastasid mu sealt pimedas nuuksumast. Olin end juba pandakaruks nutnud, aga Harsh tassis mu ikka üles. Vahepeal olid ka kõik teised meile jõudnud ja see tundus nii ebaaus. Mudit hakkas kitarri mängima ja Harsh tiris mu tantsima samal ajal sedasama mind nutma panevat laulu lauldes, kuigi püüdsin end vabaks tõmmata. Sandra võitles ka pisaratega seal teiste keskel ning kõik olid kohmetud ja vaiksed. Nii me siis tantsisimegi seal, mina teiste eest nägu peites ja keegi tegi pilte. Oli korraga tohutult kurb ja armas.
Harsh ja Saurabh olid mulle Sandra soovitusel ka armsa kaelakee ostnud ning see tuli väikesest ehtelaekast, kuhu Harsh kujundlikult oma südame asemele pani. Isegi Aditya oli kohal kingitustega – mingi üllatusmuna mänguasja ja karbi Ferrero Rocheri jumalike šokolaadikommidega, mille väärtust kohe mõistsin, oletades, milline öö ees ootab. Ma olin sõnatu heldimusest.
Seejärel üritasin end kokku võtta ja nad suutsid mu korraks isegi naerma ajada selle mänguasjaga. Liikusime väiksema seltskonnaga edasi šokolaadituppa. Harsh rääkis veel tee peal et oli püüdnud mulle päevi edutult ideaalset kingitust leida, sest nüüd tekkisid süümekad kõigi minu poolt talle tehtud kingituste pärast, aga viimaks palus Saurabhil midagi leida. Ta palus veel tänada mu ema selle eest, et minust on kasvanud see inimene, kes ma olen ja oli üldse uskumatult armas. Mitte, et ta muidu ei oleks.
Ühe jupi sõitsin Saurabhi nõudmisel ka temaga ja siis ta ütles, et mina olen see kes neile Baroda meeldima paneb ja ta võiks kirjutada raamatu asjadest, mida minu juures igatsema hakkab. No püüa nii mitte tundlikuks muutuda. Ka mina hakkan neid hullult igatsema. Pugisime kõhu ääreni šokolaaditooteid täis, veetsime veel veidi aega Saurabhi pool, kus Sandra ja Muditi teise tuppa kadumine kõigile palju nalja tegi ning mul juba teist korda sel päeval voodipesu vahetama pidavast Adityast kahju oli ning siis saadeti meid rongi peale.
Šokeerisin naabritädi kiire musiga otse Harshi suule, mille peale korralik noormees ise ka suured silmad tegi. Veel viimased kohmetud kallid ja hüvastijätusõnad ning siis püüdsime kõigest väest märjaks minevaid silmi poiste eest varjata. Sandra pisarad aitasid mul tugevamaks jääda, sest tekkis ootamatu vajadus hoopis teha eest hoolitseda.
P.S. See oli päev mil kuulsin viimaks Harshi suust neid kolme kulla hinnaga sõna. Ei tea, kas olla õnnelik, et lõpuks ta julges end avada või pahane, et alles nüüd. Ja miks siis nüüd?

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

12. novembril 2019 sain oma naiselt lahutuskirja, mis oli tingitud minu truudusetusest meie abielus viimase 6 kuu jooksul. Elasin meeleheites ja segaduses 2 nädalat, kuni Alejandro Martínez tutvustas mind dr. Pellariga pärast minu olukorra selgitamist. DrPellar pani mind mõistma, et kui on olemas elu, on lootust ja lootus naise taastuda taastus taas. Pärast seda, kui ma temaga ühendust võtsin, valmistas drPellar mind võimsaks armastuse loitsuks. Ja 24 tunni pärast naasis mu naine koju ja palus mul teda vastu võtta. Sain advokaadilt kõne, milles ta teatas, et mu naine on lahutusasja tagasi võtnud. Olin üllatunud ega suutnud seda uskuda. Kas see pole ime? Aidake mul tänada Dr.Pellarit tohutu abi eest ja nende eest, kes abi vajavad, peaksite kõhklemata ühendust võtma Dr.Pellariga e-posti aadressil drpellar@gmail.com, sest ta lahendab teie jaoks probleemi. Anna edasi.
Kuidas taastada purustatud usaldus
Kuidas minevikust üle saada
Kuidas toimida teemal "Ma ei armasta sind"
Kuidas oma abielu parandada
Kuidas nende asi ära rikkuda
Kuidas vältida eraldamist
Kuidas oma abikaasaga uuesti ühendust luua?
Kuidas andestada ja saada andeks
Kuidas saada oma abikaasat vahetama
Pluss 5 abieluhinnangut
(1) Kui soovite oma endist tagasi
(2) kui teil on alati halbu unenägusid.
(3) Sa tahad, et sind kontoris ülendataks.
(4) Kui soovite last.
(5) Taimne hooldus
(6) Tahad olla rikas.
(7) Soovid siduda oma abikaasa sellega, et ta on igavesti sinu oma.
(8) Kui vajate rahalist abi.
(9) Laske inimestel teie sõnadele kuuletuda ja tehke oma soov (10) E.T.C juhtumi lahendamine.
Kui vajate abi, pöörduge oma probleemidele parima lahenduse saamiseks Dr.pellari poole, pöörduge drPellari poole tema e-posti aadressil drpellar@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Ma peaaegu kaotasin oma elu, kui avastasin, et mu mees näeb teist naist, sest ma ei saanud talle meie abielu 9 aasta jooksul poega anda. See murdis mu südame ja ma hakkasin lahenduse otsimiseks Internetis surfama ning avastasin doktor Pellari (Elizabeth) kirjutatud artiklist. Võtsin doktor Pellariga ühendust e-posti aadressil drpellar@gmail.com ja ütlesin talle kõik mu valud. Doktor Pellar ütles mulle, et mu mees naaseb 24 tunni jooksul ja et ma olen rase kuu jooksul, kui mu mees naaseb. Ma ei usu loitsu, vaid proovin seda lihtsalt proovida ja sain tulemuse, nagu ta ütles, ja täna on minu abikaasa koos meie tüdrukuga, keda me kutsume (RÕÕM), tagasi ja purunematuks. Võib-olla läbite nüüd põrgu, aga ma ütlen teile, et see ei kesta igavesti, sest doktor Pellar on siin, et meid kõiki aidata. Püsiva lahenduse saamiseks saate temaga vestelda tema e-posti aadressil drpellar@gmail.com.

Anonüümne ütles ...

minu lugu on väga eriline ja ainulaadne, mitte nagu paljudes reklaamides, mida alati Internetis näete, tahan ka teile 100% aus ja tõde olla, et Internetis ei saa kunagi olla ühtegi teist loitsu, mis aitab teie TÄIELIKU tagasi tuua TEIE, välja arvatud doktor Sango, kuna see üksi on 100% efektiivne, dünaamiline ja väga usaldusväärne, kuna 99,9% teistest õigekirjaparandajatest pole reaalsed ega saa kunagi aidata teil probleeme lahendada, selle asemel muudavad need teie praeguse olukorra keerukamaks. OK Ole ka tark ja pöörduge arsti Sango poole. MINU OMA ELUKIRI / KOGEMUS PEAKS OLEMA: Minu nimi on Niko Dominic. Tahaksin jagada avalikkusega oma tunnistusi selle kohta, mida see mees nimetas doktor Sangoks ja mis just minu heaks tehtud on, see mees andis mulle just tagasi oma suure loitsuga kaotatud Ex WIFE'i. Ma olin selle naise Juliega abielus, kuna oleme koos olnud juba üle 4 aasta ja armastanud ennast, kuid ta ei saanud minu jaoks rasedaks ja andis ka talle kõik, mida vaja. Ta jättis mu maha ja ütles, et ei saa enam jätkata. Otsisin nüüd võimalusi selle taastamiseks, kuni mu sõber rääkis mulle sellest mehest ja edastas mulle kontaktmeili. E-post: spellspecialistcaster937@gmail.com SAAB TEIE KONTAKTAGA KÕIKI KASUTADA JA TE EI usu. Kui ma selle mehega tema probleemidest ühendust võtsin, valmistas ta selle kirja ja viis Juilleti minu juurde ning kuu aega hiljem jäi ta minuga rasedaks

Anonüümne ütles ...

Palun lugege doktor Sangot ja pöörduge selle poole, kui vajate purunenud suhte lahendamiseks tugevat armastuse kirjaviisi.
Kui olin oma teise lapsega kuus kuud rase, lahutasin oma abikaasast. Sellest ajast peale, kui meie laps rasedaks jäi, olime lahkarvamustes ja vaidlemas, tal polnud enam tema vastu mingit armastust ega usaldust, mistõttu ta lahutas mind. Ja kõigi nende vilede abil proovisin kõiki erinevaid vahendeid selle taastamiseks ning proovisin ka kodumaal paar erinevat võluratast, kuid ükski neist ei suutnud minu juurde naasta. Ainult doktor Sango garanteeris 48 tunni maagia kiireloomulise kogumise ja kinnitas mulle, et mu mees on jälle minuga. Kirjutan, et tänada ja tänada lubaduse pidamise eest ning oma ande ja suure jõu kasutamise eest selle koju toomiseks. Mul oli hea meel teada saada, et olete spetsialiseerunud väljavalitu liimimisele. Tänan teid, söör, et aitasite mind läbi minu elu halvimate aegade, olin nii suur võlujõud ja andsite mulle armastuse maagia, mis tõi mulle abielu ajal nii palju rõõmu. Mu abikaasa on tagasi tulnud ja ta lubas, et ei jäta mind enam kunagi. Kui te kahtlete tema võimetes, uskuge mind. Sa peaksid saama. See tasub end ära viisil, mida te isegi ei osanud ette kujutada. Kui olete nüüd tugevam ja vajate lahkelt kontakteeritud doktor Sango tagastamiseks tugevat ja kiiret armusuhet, on see praegu ainus vastus purunenud suhte või abielu taastamisele. pöörduge selle e-posti kaudu arsti Sango poole; spellspecialistcaster937@gmail.com

Unknown ütles ...

Tere! Ma tahan lihtsalt kasutada seda võimalust, et hinnata dr Kadiri Okhaifudedet, kes kasutab oma maagilist jõudu, et aidata mul oma meest teise naise käest tagasi võita. Pärast 3 aastat abielu oma endise abikaasaga. Mu endine abikaasa otsustas jätta mind ja lapsed teise naise juurde. Ma olin nii katki ja ei teadnud, mida teha. Ühel viiendal hommikul sirvisin Internetis, kui nägin postitust selle vahva dr Kadiri kohta. otsustasin temaga ühendust võtta, mul oli nii vedanud, et ta vastas mulle korraga ja sai minu probleemi lahendatud. sõnadest, kui kunagi erilised, ei piisa, et avaldada oma tunnustust dr Kadirile. Ma ütlen, et Jumal võib jätkuvalt õnnistada teid ja teie perekonda ohtralt. Dr KADIRI aitab mind ilma süüdistusteta. Mu armsad, kui loete minu artiklit ja teil on selline probleem, võtke ühendust DR-ga. Kadiri abi saamiseks.

Kui otsite lahendust järgmistele probleemidele;

1. Viljatus, sõltuvus, õudusunenägu, töö / edutamine ja truudusetus
2. kui soovite oma DORORCE peatada.
3. Sa tahad, et naised / mehed jookseksid sulle järele.
4. Raseduse ravimtaimed, mis aitavad teil rasestuda ja sünnitada.

Palun võtke ühendust DR-ga. KADIRI teemal:
WHATSAPPI NUMBER: +2347010543058
EMAIL: Kadiriokhaifuede@gmail.com

Anonymous ütles ...

Armastus ei anna kunagi alla, ei kaota kunagi usku, on alati lootusrikas ja püsib igas olukorras. Ma annan Jumalale kogu au selle eest, et ta tõi Dr. Ige Ajayi, minu ellu selle eest, et ta aitas mul oma naise tagasi saada, mille tõttu ma üheks aastaks lahutasin. Olin viimane inimene maa peal, kes nõustus tõsiasjaga, et loitsud on olemas või toimivad, alles siis, kui mind suunati Dr. Ige Ajayi, võrgus, kes on oma võimsate loitsudega nii paljusid inimesi aidanud. Mul polnud muud võimalust, kui proovida, sest 3 kuud pärast lahutust alandati mind depressiooni tõttu töökohal, sest ma ei tea, mida teha, et ta tagasi saada, kuid tänan Jumalat, et kasutasin Dr. Ige Ajayi, et saada oma õnn ja armuelu tagasi 48 tunni jooksul. Just eelmisel nädalal edutati mind oma ametikohale tagasi ja ma olen siin, et jagada oma kogemusi selle mehega nimega Dr. Ige Ajayi. Ma ei tea, mida sa täna läbi elad, aga tea, et igas olukorras on alati väljapääs. Dr Ajayi valmistab ette ka selliseid loitsusid nagu loitsumäng, tööloits, lahutuse peatamiseks mõeldud loits, mis tahes haiguste raviks mõeldud loits, kaitseloits, edukaks saamise loits, jõukas ja võimsa kohtumõistmise loits E.T.C. Võtke ühendust e-postiga drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

Anonymous ütles ...

Pean siin lihtsalt selle tunnistuse andma, Armastus ei anna kunagi alla, ei kaota kunagi usku, on alati lootusrikas ja peab vastu igas olukorras. Ma annan Jumalale kogu au dr Ige Ajayi oma ellu toomise eest. Ta saab teid aidata kohtuasjade, abielude, tervise, rikkuse ja muuga seoses, ärge muretsege enam, võtke ühendust dr Ige Ajayiga. Ta on parim tead, ta aitas mul oma mehe tagasi tuua ja me saame nüüd koos väga õnnelikud olla. Võtke ühendust e-postiga drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990